Heräsin kymmenen maissa. Pojalla kello herätteli vasta klo 14.30 ;-) Oli valvonut yön ja työtehtävä oli vasta illalla klo 19.30.

Tein ruuaksi pyttipannua ja lisäkkeenä oli iso satsi fetasalaattia. Kävin vielä iltapäivällä ruokakaupassa ja ostin munia, vaniljakastiketta, kermaviiliä ja maitoa. Ajattelin tehdä huomenna kummitädin raparperipiirakkaa. Juttelin uuden naapurin kanssa ja kerroin että meiltä saa hakea raparperia: joko varsia tai koko juurakkopehkon. Kiitteli.

Ennen pojan työmaalle lähtöä lämmitettiin sauna. Poika saunoi ensin ja minä sitten vuorostani. Saunan jälkeen föönasin hiukset ja rasvasin jalat polvia myöden. Aina se sauna tekee kutaa! Poika lähti työajoonsa, mutta reissu ei ollut onnistunut. Karaokevehkeet eivät toimineet kunnolla. Poika soitti pomolleen ja sai antaa sitten asiakkaille reilusti alennusta maksusta. Asiakkaat huomauttivat pojalle etteihän vika ollut hänen syytä. Kyllä poikaa silti harmitti.

Ostin citydealista 75 %:n alennuksen varastotilaan. Alennus kattaa maksimissaan kolmen kuukauden tilauksen. Vien varastoon yritykseni tavaroita jne. Katsotaan mitä tämä uusi juttu pitää sisällään ;-)

Päivän onnistumiset:


1. Ainakin salaattia on tarpeeksi jääkaapissa

2. Pyykit on pesty ja petivaatteet vaihdettu

3. Naapurissa on bileet, mutta onneksi maltilliset