Heräsin yhdeksän aikaan kun poika teki lähtöä töihinsä. Meni taas autollani, kun minulla ei ollut mitään menoa. Katselin eilisen Komisario Lewisin ja sitten tietysti taas juutuin telkkarin äärelle katsomaan kaikkea tyhjänpäiväistäkin. Voi minua :-(

Poika tuli kotiin puolenpäivän maissa ja meni heti sohvalle päikkäreille. Minä keitin kahvia ja laitoin ruokaa. Perunat höyrykeittimeen ja lohi uuniin. Tein myös salaattia lisää. Tänään tilasin citydealista vastaavan pilkkomislaitteen mitä myydään TV-Shopissa. Hinta oli vain 29,90, kun TV-Shopissa sama laite maksaa 80 euroa. Nyt kun olen innostunut salaateista, niin mielestäni tämä ostos ei ole turha ;-)

Illalla raivasin vaatekaappiani ja ja sain yhden nyssykän kierrätykseen. Samalla sain lajiteltua sukat, alkkarit ja vaatteet hyvään järjestykseen. Iso tiskikasa koneeseen ja vähän jääkaapin siivousta. Eli eihän tässä ihan toimettomana olla oltukaan. Toisaalta tylsistyttää ihan kauheasti. Onneksi huomenna lähden kaupunkiin. Uudet kynnet laitetaan ja sitten tapaan siskoni ja serkkuni pojan. Teemme luovarit perikunnan autosta ja allekirjoittelemme sopimuspapereita. Pojalla on huomenna verikuljetuksia.

Harmittaa kun tytär ei tullutkaan käymään, vaikka soitin hänelle tänään. Taitaa mennä viikonloput poikakaverin kanssa tiiviisti.

Päivän onnistumiset:

1. Vaatteita siivottu pois ja eriparisukat järjestelty

2. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi

3. Hyvä ostos Citydealista