Kuulin aamulla ovikellonsoiton, mutta en noussut ylös. Poika oli käynyt ovella ja vastaanotti asiakkaani tuoman avaimen. Menen torstaina Olkahisiin muuttosiivoukseen. Nousin kyllä jo yhdeksän jälkeen ja poika myös. Poika sai lähteä autollani töihin kymmenen jälkeen. Meni verikuljetuksiin ;-) Ja tuli kotiin vasta klo 22.45.

Minä taas laiskottelin päivällä: katselin tallenteita, join teetä ja söin leipiä. Iso satsi salaattia meni myös ennen kaupungille lähtöä. Lähdin kahden jälkeen ja olin kynsistudiolla sovitusti klo 15.00. Geelikynnet valmistui puolessatoissa tunnissa. Tekijä oli joko venäläinen tai virolainen tyttö. Oli kuulemma tehnyt kynsiä kahdeksan vuotta. Tarkka ja nopea tekijä, mutta hirmuisen vaitelias.

Tapasin siskoni, hänen miehensä ja serkkuni pojan Siperiassa. Menimme kahville ja katsoimme perunkirjoituksen paperit läpi. Muutama allekirjoitus ja rahaakin tuli. Sovittiin että tavataan huomenna Jämsässä. Minulla on aamulla aikainen herätys: tv-haastattelu klo 9.15 täällä kotikulmilla.

Päivän onnistumiset:


1. Asiakas perui huomisen, mutta uusi aika sovitaan heinäkuulle

2. Mukava kahvittelu illalla

3. Tapasin kaupungilla vanhoja tuttuja