Heräsin aamulla kun talon viereltä kuului ääntä. Kaivinkone kaivoi ojaamme täyttä häkää. Kävin myöhemmin juttelemassa kaivurikuskin kanssa. Pihasta oli löytynyt ylimääräinen kaapeli, josta kukaan ei tiedä mitään. Meidän kadulla on melkein jokaisen talon nurkalla kaivaukset.Poika oli lähtenyt ennen heräämistäni kohti Turkua. Haki sieltä asiakkaat Tampereelle. Vei heidät illalla myös takaisin. Kävi tauolla parturissa ja nyt hänellä on jenkkisiili. Asiakaat olivat ruotsalaisia ja yksi oli antanut tippiä 100 ruotsin kruunua (noin 11 euroa).

Minä olin kahdessa vakipaikassa: Lukonmäessä oli vain kissa vastassa ja hommat sujui OK. Kalevassa hommat myös OK. Dementoituneen asiakkaan kanssa oli hyvät juttelut kun muistelimme vanhoja aikoja. Kuinka tehdään saunavihta ja pajupilli ;-)

Kotona keitin teetä ja Leo nukkui sylissäni kun töllöttelin telkkaria. Poika tuli töistään vasta yhdeksän jälkeen ja oli tyytyväinen kun huomenna on vapaapäivä. Minä matkaan huomenna Vuorekseen uuden asiakkaan luokse. Siellä ei navigaattori löydä osoitteita eikä kännykkä kuulu ;-)

Päivän onnistumiset:


1. Päivän työt tehty kunnialla

2. Poika sai hommansa tehtyä hyvin

3. Perikunnan asunto-osake kohta myynnissä