Heräsin yhdeksän aikaan kun pojalta tuli tekstari. Poika oli lähtenyt jo kuuden jälkeen työmaalleen. Firman auto ei ollut käynnistynyt ja vara-auto oli sitten käytössä ruokajakelussa. Aamulla poika oli ostanut Shelliltä aamupalaksi Fressamokan ja sämpylän. Ruuat jäi hetkeksi työmaan pihaan ja varis sitten oli nokkinut sämpylää. Sinne meni sämpylä linnunruuaksi  ;-) Kotona poika oli puolenpäivän jälkeen.

Minä olin ihan väsyksissä, nukkumaan menin viime yönä vasta kahden maissa. Piti vielä kukkua terassi-illan jälkeen täällä koneella. Nukuin sitten päikkärit tänään klo 13.30-14.45. Tytär soitti ja kertoi tulevansa käymään. Kysyi onko mitään ruokaa? Poika lähti hakemaan kolme pitsaa Kotipitsasta. Keitettiin kahvit ja syötiin pitsoja kahvin kera. Tytär toi minulle lainaksi kahvakuulansa. Meidän lähipuistossa on keskiviikkoisin kahvakuulareenit ja ajattelin kokeilla tuota hommaa. Kuula painaa 8 kiloa ja minusta se on liikaa.

Ennen kuutta kävin Kalevan Prismassa kukkaostoksilla. Ostin pelargonian ja hopeaputouksen. Taidan mennä huomenna ostamaan lisää kukkia: nyt on jo hyvät alennukset. Pyytelin poikaa huomenna kanssani syömään nepalilaiseen ravintolaan. Minulla on sinne citydeal alennuslipuke joka on menossa vanhaksi. Poika ei oikein innostunut asiasta, mutta ehkä saan hänet pakotettua seurakseni ;-)Päivän onnistumiset:


1. Tytär kävi tänään täällä kotona

2. Lepopäivä kahvittelun kera

3. Kukkia laitettu pihalle