Poika lähti aamulla minua ennen hommiinsa ja sai mennä polkupyörällä. Lähti kuljettamaan sairaanhoitajia Jämsään verenluovutustilaisuuteen. Minä matkasin Messukylään vakipaikkaani ja siellä ei ollut ketään paikalla. Ei edes kissoja. Hommien jälkeen menin Munkkimiehiin, mutta ruokaa ei ollut enää tarjolla. Sama homma oli viikko sitten. No, ajoin Linnanmaalle ja ostin Subista leivän. Sitten Olkahisiin uuteen kohteeseen.

Kyseessä oli muuttosiivous. Jääkaappi oli aivan kauhessa kunnossa ja sen siistimisessä meni yli tunti. Uuni oli samassa jamassa. Sain sen jonkunlaiseen kuntoon, kun pesin sen kahteen kertaan. Pesin jääkaapin hyllyt ja lokerot ja sain kaapin kondikseen. Sitten muut kaapit, lattiat, vessat jne. Perheen isä tuli välillä käymään ja totesi että siistiltä näyttää. Samalla sovittiin ettei saunaa tarvitse pestä. Työaika viisi tuntia ja voipuneena matkasin kotiin. Laitoin riisipuuron tekeytymään. Ennen iltayhdeksää puhelin soi ja siellä oli Olkahisen asiakas. Kysyi enkö ollut pessyt pesuhuoneen lattiaa ollenkaan? Vastasin että kyllä pesin, mutta puhtaammaksi en saanut. Asiakkaalla oli ollut matto lattialla ja siitä oli jäänyt pinttymät laatoille. Muuten hommat OK ja asiakas lupasi itse puhdistaa lattian. Kohta tuli uusi soitto: Takanpäällinen oli pyyhkimättä ja samoin vessojen peilikaappien päälliset. Kysyin että tulenko ne nyt pyyhkimään? Joo, lähdin taas Olkahisiin ja tein "rästihommat" ja puhdasta tuli.

Poika oli kotona ennen minua ja jo soitteli ihmetellen missä olen. Laitoin asiakkaalle tekstarin jossa selitin että hommat on nyt hoidettu. Samalla kiitin suorasta palautteesta ja toivottelin onnea uuteen kotiin. Vastausta ei tullut...

Veran miehet olivat päivällä asentaneet meille uudet sähköt. Sähkö oli katkaistu päivällä ja digiboksin tallenteet olivat jääneet pois. Voi hitto! Pokka pitää ja Kolmas kivi auringosta jäi sitten näkemättä. Mikään ei ole onnistunut asennuksessa: talokaapeli on asennettu väärin ja uudesta asennuksesta piti soittaa ja sopia ajankohta. Pitäisköhän valittaa?

Päivän onnistumiset:


1. Ihan tarpeeksi rankka työpäivä

2. Uusi facebook-kaveri saatu

3. Huomenna taas pitkä työpäivä