Heräsin ennen kymmentä kun lankapuhelin soi. Soittaja tarjosi vitamiinipillereitä ilmaiseksi, mutta tilaus jatkuisi sitten jatkuvana. En tilannut! Piti sitten nousta ylös kun uni ei enää jatkunut. Pakko tilata Robinsonilta telemarkkinointikielto ja niin loppuu soittelut.

Tavallista aamupalaa, vähän siivousta ja järjestelyä. Myös toki tallenteiden katselua ja Leo nukkui silloin sylissäni. Iltapäivällä laitoin koneeseen vessanmaton ja siivousliinoja sekä moppeja. Poika heräsi iltapäivällä ja minä lähdin Leopoldin kanssa kävelylle. Kissan kanssa kävely kesti taas todella kauan. Katseltiin kun koko tienoo oli niin rauhallinen: suurin osa taloista oli tyhjänä ja kadut autioita.

Kotona laitoin lihamakaronilaatikon uuniin ja sitä sitten syötiin. Laatikko on muuten parempaa kun siinä on enemmän jauhelihaa kuin makaroneja. Illalla luin pihalla Kari Hotakaisen Iisakin kirkkoa. Sain kirjan puoliväliin luetuksi ja homma jatkuu huomenna. Poika kävi jo saunassa ja minä menen sinne justiinsa. Pojalla on huomenna ja sunnuntaina ruokakuljetuksia, mutta minä olen vapaalla ;-)

Päivän onnistumiset:


1. Kissa ulkoilutettu ja saatu tosi tyytyväiseksi

2. Hyvää ruokaa tehty ja vasta huomenna rillataan

3. Rentoa vapaapäivää vietetty