Aamulla lähdin Nattariin vakihommiin ja koirat olivat vastassa. Nyt ei ollut mitään lisähommia, eli sohvatyynyt olivat kasassa. Poika lähti kohti Jämsää bussilla klo 10.30.

Käväisin kotona syömässä juusto-paprikamunakkaan. Sitten ikkunanpesuun Kaukajärvelle. Homma eteni ihan OK ja jatkan hommia maanantaina. Silloin edessä parvekelasit ja todella isot ikkunat.

Sotin tädilleni Lohjalle ja kerroin että olisimme siskoni ja tyttäreni kanssa tulossa kylään. Tätini on tulossa huomenna Tampereelle miesystävänsä kanssa Lapinniemen kylpylään. Niin mentiin ristiin ;-) Ehkä kuitenkin tapaamme sunnuntaina iltapäivällä ?
Sitten soitin serkulleni Kauniaisiin ja samat terveiset kuin tädilleni. Toivotettiin tervetulleeksi, ovat kuulemma koko sunnuntain kotosalla. Kiva kun muuttoreissulla on samalla sukutapaaminen.

Niin, tänään sain soiton ja työpyynnön jonka torjuin. Asiakas soitti ja kertoi että hänen veljensä oli ollut kuolleena viikon verran omakotitalossaan. Nyt pitäisi viedä kaatopaikalle petivaatteet ja hoidella kalmanhaju pois. Minulla olikin yllättäen kalenteri ihan täynnä. Soitin asiakkaalle ja kerroin että hänen on saatava erikoishommiin perehtynyt siivooja. Otsonointi on ainoa apu hajuun!

Päivän onnistumiset:


1. Tiskit on tiskattu

2. Sunnuntain reissu on sovittu ja suunniteltu

3. Mukava työpäivä