Heräsin klo 7.20 ja laitoin naamani ja hiukset kuosiin. Aamupalan jälkeen lähdin pyöräilemään lähikaupalle. Siellä oli sitten se haastattelu: ei telkkariin vaan vain radioon. Menipä hukkaan laittautuminen ;-) Lähetys oli suora. Siskoni ja hänen miehensä olivat kuulleet sen autoradiosta, kun matkasivat meille.

Lähdimme heti kohti Jämsää ja kävimme matkalla kahvilla. Minä tarjosin kahvit ja baakelsit. Siskon mies löysi 10 euron setelin kahvion lattialta ;-) Jämsässä katsastimme perikunnan kerrostaloasunnon serkkuni pojan kanssa. Nyt vielä pari hinta-arviota kiinteistövälittäjiltä ja sitten kämppä myyntiin.

Kotimatkalla kävimme Shellillä syömässä ja vielä pysähdyimme Jämsän mummolassa. Mummola on aikoinaan myyty pois, mutta halusimme käydä muistelemassa. Ovikelloa soitettiin ja kolkuteltiin, mutta kukaan ei avannut. Valokuvattiin pihapiiriä. Ja hyttyset söi.

Kotona yritin nukkua päikkäreitä, mutta puhelin soi liikaa. Muutaman horroksen ehdin torkkumaan. Tänään on ollut taas huimausta ja aikas reippaasti. Luin lääkärinkirjaa ja tutkailin netistä kaikkia kauheita sairauksia mitä minulla voisi olla. Nostelin käsipainoja ja hieroin niskaani sekä päätä. Pahin juttu meni ohi.

Illalla hain avaimen perjantain asiakkaalta ja samalla sovittiin hommat. Illalla laitoin tyttären tilille rahaa ja pankki vaati tekstarivarmennuksen. Eka kerta tämäkin juttu ;-) Pojalle en ole vielä rahaa siirtänyt.

Päivän onnistumiset:


1. Kiva reissu Jämsään

2. Rahat on nyt tilillä

3. Uusi työtilaus tullut