Poika oli lähtenyt aamulla autollani töihin. Matkasi sitten pikkubussilla Vantaan lentoasemalle hakemaan asiakkaita. Oli saanut lisähommia huomiseksi, eli koulukyytejä ajamaan. Minä matkasin Messukylään vasta yhden maissa. Paikalla oli perheen isäntä ja kissat. Perhe oli hommannut uuden laitteen: ilmanpuhdistimen.

Töiden jälkeen matkasin bussilla kaupunkiin ja menin Detox-puhdistukseen. Vesi värjääntyi taas aika tummaksi. Ensi viikolla on neljäs ja viimeinen hoitokerta. Sain nyt laskun mukaani.

Poikkesin Kauppahallissa. Ostin kaksi saaristolaisleipää ja hinta oli vain 1,50 euroa. Olivat eilisiä, mutta varsin hyviä. Juustosopissa oli maistajaiset ja ihastuin chilijuustoon, sitä sitten ostin. Kotona kahvit ja leivät.

Illalla vein asiakkaani vuokralaiselle avaimen. Ketään ei ollut kotona, joten pudotin avaimen kirjekuoressa postiluukusta. Kotimatkalla kävin vielä ruokakaupassa. Ajomatkalla autoon syttyi taas check-valo. Vajaa viikko sitten autoon vaihdettiin anturi ja homma piti olla sillä selvä. Huomenna menen taas autokorjaamolle.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä ja sain nukkua melko pitkään

2. Kauppahallista hyvät ostokset

3. Avain on palautettu asiakkaan vuokralaiselle