Aamupala tavalliseen tapaan. Poika heräsi ennen kahtatoista ja meni aamupalansa jälkeen suihkuun. Oli kyydilläni just klo 13.30 työmaallaan. Lähti hakemaan asiakkaita Varalasta ja edessä oli kiertoajelu bussilla Tampereella. Minä matkasin Toijalaan.

Olin jo melkein perillä kun kaverini soitti: olivat menossa Toijalan terveyskeskukseen koska hänen miehellään oli päässä vertavuotava haava. Odottelin terveyskeskuksen pihalla puolisen tuntia. Miehelle kuusi tikkiä päähän ja sitten pääsimme kakkukahveille.

Vierailuni kesti pari tuntia ja sitten matkasin kohti Tamperetta. Kotimatkalla poikkesin Ikeassa. Tutkailin löytönurkan, mutta onneksi en ostanut mitään. Ruokapuolelta ostin pakastepullia. Muuten matkaan tarttui juustoa ja suklaata. Kotona keitin teetä ja katselin Ylämaan Ketun.

Illalla kävin Tokmannilla. Sovittelin kesäkolttuja, mutta ne olivat ihan kauheita tämän ruhon ympärillä. Ostin vain sukat itselleni. Ne sentään sopivat vielä minulle ;-) Soitin tyttärelleni: hänellä oli ollut mukava eka työpäivä. Siskoni lupasi lähteä miehensä pakettiautolla kyyditsemään tyttäreni muuttokuormaa sunnuntaina. Tästä asiasta soiteltiin tänään.

Päivän onnistumiset:


1. Inhoan moottoritieajelua, mutta onneksi se sujui tänään hyvin

2. Hyvät kahvittelut Toijalassa

3. Tyttärelle kuuluu hyvää ja mukavat juttelut illalla pojan kanssa