Poika oli tullut kotiin aamuyöllä. Söi tekemäni "iltapalan" ja meni sitten nukkumaan. Minä heräsin kymmenen maissa ja söin aamupalaa Aamulehden parissa. Soitin tyttärelle ja pyysin häntä mukaani teatteriin. Ei ehtinyt, koska oli menossa kuntosalille. Niinpä lähdin yksin keskustaan.

Sain viimehetken lipun hintaan 17,50 euroa Maailmanlopun hautaustoimistoon. Esitys oli hyvä: kiitos Kummeli-ryhmälle ja Esko Roineelle. Väliajalla kävin siirtämässä kiekkoa autossani. Join myös hyvät kahvit lohileivän kera väliajalla. Taas kerran ihmettelin miksei ihmiset tilaa väliaikatarjoilua etukäteen? Hinta on sama kun jonottaessa.

Kotona katselin tallenteita ja Leo-kissa nukkui sylissäni. Poika esitteli uutta huiviaa, jonka pelikaveri oli tuonut. Kyseessä on Palestiina-huivi eli kafiya. Kissa haisteli huivia mielenkiinnolla. Otin pojasta huivin kanssa pari valokuvaa. Poika laittoi kuvansa Facebokiin.

Illalla lisäsin risukuormaan risuja. Lisäksi myrkytin lehtokotiloita: levitin kaksi kahvimukillista Ferramol-myrkkyä pihaan. Ekat lehtokotilot olivat jo liikkeellä.

Päivän onnistumiset:

1. Tytär on saanut kesäasunnon Otaniemestä

2. Kiva teatterireissu

3. Pihahommia tehty