Poika lähti töihinsä jo seitsemän jälkeen ja minäkin olin jo hereillä. Siskoni saapui kahdeksan jälkeen ja lähdimme kohti Jyväskylää ennen yhdeksää. Ensin joimme kahvit ja teet leipien kera. Matka sujui hyvin ja olimme perillä sovittuna aikana.

Perunkirjoitus meni nopeasti. Yksi ongelma on nyt vaan se ettei toinen siskoni ole allekirjoittanut hyväksyntää testamentille. Asiat ovat jäissä. Allekirjoitimme aikas vapaan valtakirjan serkkuni pojalle ja nyt sitten meni yöunet. Mutta luotan että tämä nuorimies hoitaa hommansa luottamuksella. Kävin siskoni kanssa syömässä lounasravintolassa ja sitten matkasimme vainajan talolle. Siellä mukavat juttelut sukulaisten kera. Tutkailimme talon ja jo jaoimme tavaroita. Minä sain taulutelkkarin, valokuvia, ruokailuvälineitä, Arabian-uunivuokia, tuolin, kultasormuksen ja hopeiset kalvosinnapit sekä solmioneulan. Juotiin kahvia ja juteltiin mukavia. Siskoni kanssa olimme Tampereella ennen kahdeksaa.

Poika ehti kotiin ennen siskoni lähtöä ja he ehtivät vaihtamaan kuulumiset. Tytär tuli käymään illalla ja taas oli hyvät juttelut. Siskoni on menossa Jyväskylään ensi viikolla miehensä kanssa (pakettiautolla) ja nyt yritän sovitella aikatauluani jotta pääsisin mukaan.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi taulutelkkari

2. Mukavat juttelut sukulaisten kanssa

3. Perintö oli isompi kuin odotin