Aamulla olin kymmenen aikaan Nattarissa vakipaikassa. Koirat toivottivat minut tervetulleeksi. Rikkoutuneen keskuspölyimurin letkulle oli ostettu uusi ja hieno letku sekä suulake. Hieno juttu! Hommat sujuivat hyvin. Eka homma oli kyllä kerätä koirien repimät tyynyjen sisällykset pois lattioilta ;-)

Kotona olin yhden maissa ja tein itselleni makkaramunakkaan. Sitten isosiskoni tuli käymään ja keitin meille kahvit. Juteltiin perunkirjoituksesta ja perinnöstä. Lähdemme taas yhdessä Jyväskylään ja siskoni mies tulee mukaan. Reissu on edessä maanantaina.

Toinen työkohde oli keskustassa, Hämeenpuistossa. Siellä ihan normihommat ja mukavat jutustelut asiakkaiden kanssa. Sitten auto parkkiin Näsilinnankadulle ja Detox-hoitoon. Vesi värjääntyi taas tummaksi eli kyllä minussa niitä kuona-aineita riittää. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa.

Poika lupasi lähteä minulle huomenna kyytimieheksi. Saan kyydin rautatieasemalle aamulla. Matkaan Helsinkiin aamujunalla. Pojalla on työreissu myös Helsinkiin, mutta lähtee ajelemaan vasta iltapäivällä. Illalla katselin tallenteita ja Leo-kissa nukkui sylissäni.

Päivän onnistumiset:

1. Kivat työhommat tänään

2. Siskon kanssa mukavat jutustelut

3. Kissan silittely alensi verenpainetta