Poika lähti aamutuimaan autollani työmaalleen. Kuljetti tänään koululaisia Seitsemiseen. Retki oli ollut onnistunut ja olin poikaa vastassa neljän jälkeen. Minä matkasin työmaalleni Messukylään bussilla kahdentoista maissa. Nyt meni bussilipusta viimeinen matka. Täytyykin muistaa ladata kortti.

Messukylässä hommat ihan OK. Toinen kissoista oli oksentanut nojatuoliin ja siivosin jätökset. Jätin myös lapun asiakkaille asiasta, jotta laittavat tuolin peitteen pesuun. Sitten ajelin Lielahteen ja sain autoni heti pesuun. Nyt on puhdas auto. Auto pitäisi varmaan pesettää useammin, koska tänään yksi naapureista kyseli olenko ostanut uuden auton?

Pesun jälkeen matkasin Kaupin sairaalaan ja tapasin siellä eilisen asiakkaani. Palautin hänelle avaimen ja annoin laskun käteen. Sovittiin että menen myöhemmin raivaamaan hänen kellarikoppia. Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin ja menimme sitten poikaani vastaan. Koko meidän poppoo kävi sitten lähikaupassa ruokaostoksilla ja vielä autokin tankattiin Teboililla. Poika sai olla maksumiehenä.

Tytär paistoi kanapihvit, minä laitoin teetä ja keitin kahvit. Tytär pidensi veljensä kravatit sopiviksi. Esitteli minulle uudet työvaatteensa ja yksi asuste lähti vaihtoon. Illalla vein tyttäreni Kalevaan ja samalla keskustelimme tyttären muutosta. Moni asia on vielä sopimatta.

Päivän onnistumiset:


1. Auto on nyt puhdas ja puunattu

2. Perikunnan raha-asiosta on tehty sopimus

3. Tytär sai lainaksi porakoneen ja sähkövispilän