Poika tuli herättelemään minua ja kello oli silloin jo yli kahdentoista. Pojan aamuinen ruokakuljetus oli mennyt hyvin. Nyt vaan hatuttaa se että autoon on taas syttynyt se check-valo. Luin Aamulehteä kahvin ja leipien kera. Sitten katselin tallenteita ja Leo nukkui sylissäni.

Soitin tädilleni Jyväskylään ja sovimme että hän tulee avaamaan velivainaansa talon päivällä. Matkaan huomenna Jyväskylään siskoni ja hänen miehensä kanssa pakettiautolla. Aamulla on taas aikainen herätys. Kävin kyllä päivällä ostamassa aineksia herkkuaamiaiseen. Eli kylmäsavulohta, persiljaa ja jäämerensalaattia. Kananmunat keitin jo illalla. Illalla tein ruuaksi makaronilaatikkoa, nyt tummista makaroneista.

Piti leikata nurmikko tänään ja samalla myrkyttää rikkaruohot. Molemmat hommat jäi tekemättä. Ruohoa ei voinut vielä leikata, koska lemmikit eivät ole vielä kukkineet eikä sitten siementäneetkään. Kyseiset hommat voi hoitaa huomennakin. Manjana.

Illalla vein pahveja, metallia ja lasia läheiseen kierrätyspisteeseen. Kyllä hatutti kun näin pienmetallilaatikossa mikrouunin. Voi hitto tätä ihmisten piittaamattomuutta ja laiskuutta!

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua riittävästi

2. Ruokaa on valmiina huomiseksi

3. Poika sai työmääräyksen huomiseksi: tavarankuljetuksia Jämsään