Tänään olikin aika säätämistä kyytien ja töiden suhteen. Poika oli lähtenyt aamulla autollani työmaalleen jo ennen seitsemää. Minä heräsin yhdeksän maissa ja poika tuli silloin ekalle tauolle. Pääsin hänen kyydillään asiakkaani luokse Messukylään.

Pojan firman auto ei ollut ihan kunnossa: repsikan puoleinen rengas vipatti ja täristi. Luultavasti renkaan ristikudos oli rikki. Minulla hommat ihan Ok, paitsi että pelästyin kun perheen isäntä oli paikalla saapuessani. Hain autoni pojan työmaalta ja matkasin kotiin syömään: nakkeja ja perunasalaattia.

Kävin autokorjaamolla ja check-valo nollattiin. Samalla todettiin että anturi pitäisi vaihtaa. Sovin että auto on aamulla korjaamolla ja haen sen yhden maissa. Vein illalla autoni korjaamolle Detoxin jälkeen. Matkasin kotiin bussilla ja join pojan kanssa hyvät kahvit leipien kera.

Detox-hoidossa ei nyt tullut mitään oireita. Hoidossa vesi kyllä värjääntyi taas tummaksi. Ensi viikolla taas uusi Detox.

Poika oli saanut lisähommia huomiseksi: aamulla koulukyytejä ja sitten illalla reissu Helsinkiin. Pakkasin pojalle mukaan tyynyn ja viltin Hesan reissulle. Poika sai iltapalaksi talonpojan munakkaan ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Auton ongelma on nyt hoidossa

2. Detox-hoitoa

3. Huominen ruoka valmiina: jauheliharisottoa