Heräsin seitsemän jälkeen, kun olin kännykkää torkutellut useamman kerran. Laitoin itseni matkavalmiiksi ja luin Aamulehden. Poikaa herättelin varttia ennen lähtöä. Juna-asemalla olin 10 minuuttia ennen junan lähtöä ja tapasin siellä matkakumppanini. Kiittelin poikaani kyydistä.

Pendolino kulki ajallaan ja olimme Pasilassa klo 10.30. Söin junassa aika ankean ja kalliin aamupalan: pikku annos kaurapuuroa, tuoremehu ja kaakao. Hinta 7 euroa. Matkakumppanini poikaa oli eno vastassa. Juttelimme niitä näitä ja lähdimme sitten kokouspaikalle Kotkankadulle. Lyhyt kävelymatka sujui rattoisasti. Haimme vielä lähikaupasta eväitä ja nameja.

Kokous kesti noin kuusi tuntia. Valittiin uusi puheenjohtaja ja hallitus sekä tehtiin ryhmätöitä. Maria Guzenina-Richardson puhui kokouksen alussa ja hyvän puheen pitikin. Päivällä oli ruokatauoko ja tarjolla oli makaronilaatikkoa salaatin ja leipien kera. Hinta neljä euroa per pää.

1337460402_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokouksen jälkeen soitin pojalleni ja hän olikin jo Helsingissä. Tavattiin pikaisesti ja sitten pitikin jo kiirehtiä junalle. Juna oli melko täynnä ja enimmäkseen matkustajat oli leijonafaneja kasvomaalauksilla ja pahvihatuilla varusteltuja. Tampereella ehdin oikein sopivasti bussiin ja kotona olin ennen yhdeksää.

Kotona tiskit koneeseen ja sitten tänne nettiin kukkumaan. Tuli kissanvessakin siivottua. Huomenna saan nukkua pitkään, mutta tietysti taas herään aikaisin. Poika on juuri nyt tulossa kotiin ja lähtee taas aamulla kuljettamaan ruokia.

Päivän onnistumiset:

1. Kokousreissu oli mukava hyvässä seurassa

2. Tein kommentin kokouksessa ja sain puoltavan kannatuksen

3. Leon vessa on siivottu