Tänään oli yrittäjän palkaton vapaapäivä. Poika jäi vielä nukkumaan sohvalle kun porhalsin bussipysäkille. Olin akupuntiossa sovittuna aikana. Alkukyselyn jälkeen sain hoitoa tunnin verran. Kuumuuttani kylmennettiin. Neuloja oli käsivarsissa ja pohkeissa. Onneksi ei tarvinnut riisuutua ihan alkkareille. Seuraava käynti on maanantaina. Minulle suositeltiin myös Cambridge-ohjelmaa. Mutta en ole valmis maksamaan 69 euroa viikossa syömällä pussikeittoja ja pirtelöitä.

Kulutin aikaani kaupungilla kolmisen tuntia. Pari tuntia meni Hullussa Porossa, kun lounastin. Paikalla oli iso poppoo eläkeläisrouvia ja he söivät kuin hevoset ;-) En tiedä mihinkä mahaan ne ruuat ja jälkkärit mahtuivat? Ehkä paastoavat loppuviikon. Mutta suurin suursyömäri oli Bull Mentula.

Klo 16.00 olin Scandic hotellissa keskusteluryhmässä ja aiheena oli karppaus. Lähinnä kerroimme mielipiteitä uuden tuotteen ulkonäöstä. Oli mukava porukka ja tutkija paikalla, niin aika kului nopeasti.

Koukkasin Stockmannin kautta kotiin. Löysin mukavan tuoksuisen käsisaippuan ja kun siinä ei ollut vielä hintaa, niin tiedustelin sitä myyjältä. Hinta oli 19,90 euroa. Huh, huh! Bussilla sitten kotiin ja poika tuli hetkeä myöhemmin perille. Poika oli nukkunut sohvalla koska Leo-kissa oli oksentanut hänen sänkyynsä. Illalla petivaatteet pesukoneeseen ja uudet jutut sänkyyn.

Päivän onnistumiset:

1. Akupuntiohoito oli rentouttavaa

2. Helpolla tienattu 30 euroa verottomasti karppausjutussa

3. Petivaatteet pesty