Poika tuli ekalle tauolle kymmenen jälkeen ja minulla oli riisipuuro valmiina. Sitä sitten syötiin mustikkasopan kera. Poika lähti töihinsä ja minä matkasin bussilla Messukylään.

Päivällä taas hain autoni pojan työmaalta ja ajelin sitten heti autokorjaamolle. Kerroin että check-valo palaa taas. Auto hallille ja miehet tutkivat sitä. Mitään vikaa ei löytynyt ja anturi sai sähköä kuten kuuluukin. Vikavalo kirjattiin pois. Pahimmassa tapauksessa koko ajotietokone pitäisi uusia ja se maksaa tonnin.

Sitten ajelin Kaupin sairaalaan ja olin sovittuna aikana paikalla. Jouduin kyllä odottamaan asiakkaan tapaamista, koska hänellä oli hoitotoimenpiteet kesken. Katselin sitten telkkaria salissa. Ja samalla kuuntelin avunhuutoja ja haistelin kauheaa käryä. Arvostan kyllä hoitohenkilökuntaa, joka jaksaa tehdä töitä noissa olosuhteissa. Asiakkaan kanssa sovittiin tapaaminen parin viikon päähän. Lupasin ottaa mukaan pikkukärpäsansan.

Sitten hain avaimen Tampellan alueelta. Maanantain muuttosiivous on varmasti helppo ja nopea. Pariskunta on asustellut erittäin siististi asunnossaan. Oli mukavat juttelut tutustumisen ohessa.

Matkasin kotiin ja piti laittaa teetä. Poika soitti ja kyseli kyytiä ja tietysti lähdin häntä hakemaan. Laiton kahvin valmiiksi tippumaan. Kotona sitten juotiin kahvit leipien kera ja katseltiin tallenteita. Minä menin päikkäreille.

Pojalla oli vielä illalla (yöllä) yksi kyytikeikka ja samalla kyyditsi kaveriaansa myös. Iltapala on valmiina ja vielä sitten pikainen suihku. Aamulla hänellä onkin aikainen herätys ja täysi tohina huomenna hääväen ja kalastusporukoiden kyyditsemisessä.

Soitin tyttärelle ja kysyin lähtisikö hän minun ja veljensä kanssa sunnuntaina äitienpäivälounaalle ravintola Kokkipoikaan. Miettii vielä, koska kutsu on tullut myös vävyehdokkaani äidin luokse syömään. No, varaan huomenna paikat: kaksi varmaa ja yksi ehkä.

Päivän onnistumiset:

1. Autosta on valo sammunut

2. Pyykit on pesty

3. Ferromol-myrkyt taas levitetty pihalle