Poika oli lähtenyt töihin autollani jo aamusta. Minä lähdin bussilla erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen kahdentoista maissa. Hyvä kokous ja päälle vielä kakkukahvit. Oli äitienpäivän etkot. Kaupunkireissulla kävin tutustumassa Maitokauppaan ja sainkin hyvän esittelyn tuotteista.

Kotona keitin teetä ja tein tein leivät. Illalla tein kattilallisen makkarasoppaa. Sitä sai poika syödä kun tuli pitämään taukoa kotiin. Edellisen asiakasseurueen jäsen oli joko kaatanut penkille juomat tai sitten hänelle oli tapahtunut vahinko. Poika oli kuivaillut penkkiä ja soitti asiasta myös pomolleen. Minäkin yritin penkkiä kuivata sanomalehdellä ja omalla painollani ;-)

Pojalla vielä pari keikkaa ja tulee sitten yöksi kotiin. Aamulla yksi ruokakuljetus ja sitten ansaitut päikkärit. Iltapäivällä menemme syömään Kokkipoikaan ja toivottavasti tytär tulee myös mukaan. Varasin tänään pöydän tuosta ravintolasta. Kattaus klo 15.30 oli jo täynnä, mutta saimme paikan kabinetista ja tuloajaksi sovittiin klo 15.45.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät kakkukahvit kokouksessa

2. Maitokauppa oli kiva

3. Huomista jo odotellen