Siskoni tuli miehensä kanssa hakemaan minua yhdeksältä. Lähdimme kohti Jyväskylää pakettiautolla ja olimme kuin sillit suolassa ahtautuneena autoon. Autossa oli todella kuuma, kun ilmastointia ei ollut ja aurinko porotti täysillä. Matkalla pysähdyimme kahville ja perillä olimme ihan aikataulussa. Vastassa oli tätimme ja aloimme kerätä tavaraa autoon hyvässä yhteisymmärryksessä.

Pojallani oli tänään tavarankuljetusta Jämsässä ja Tampereella. Päivä oli pitkä ja poika oli kotona vasta kahdeksan jälkeen illalla. Huomiseksikin olisi ollut hommia, mutta poika halusi huilata yhden päivän.

Niin, pakettiauto tuli aika täyteen tavaraa. Polkupyörä ja kottikärryt olivat isoimmat tavarat. Pikkusälää sitten riittikin: mattoja, tauluja, valokuvia, astioita, maljakkoja, työkaluja, vaatetta jne. Kotona sai taas ihmetellä että mihinkä nämä tavarat taas mahtuvat. Mutta kyllä perikunnan talolle vielä jäikin tavaraa, eli ei ihan hulluna hamstrattu ;-) Kotimatkalla käytiin syömässä oikein rekkamiesten annokset.

Illalla esittelin tavaroita pojalle. Samalla tuumasin että jos laitetaan arkijuomalasit pois ja aletaan käyttämään juhlalaseja. Näin arjestakin tulisi juhlaa. Mutta millä sitten juhlaa juhlistaa? Meillä kyllä on todella harvoin juhlia ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava reissu ja hyvät jutustelut matkalla

2. "Uusi" polkupyörä odottelee pihalla

3. Nyt saunaan ja sitten nukkumaan