Jollakin aavistuksella heräsin kymmenen aikaan ja näin että Leo-kissa oli taulutelkkarin päällä. Oli valmiina ponnistamaan siitä hyppyä kirjahyllyn päälle. Telkkari olisi varmasti pudonnut siinä samalla. Hätistelin kissan pois ja päivällä tein telkkarille "naruvarmistuksen".

1337288079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Telkkarin töllötystä piti vähentää, mutta aivan päinvastainen juttu on tapahtunut. Nyt kun on isompi telkkari, niin tulee sitten katseltua sitä entistä enemmän. Tänään olin tv:n äärellä yli kuusi tuntia. Huh ja häpeä!

Poika oli mennyt nukkumaan vasta aamulla seitsemän aikaan. Herättelin hänet neljän maissa iltapäivällä. Tänään meillä ei ollut "kunnon ruokaa" ollenkaan. Minä join teetä leipien kera ja sitten paistoin itselleni ryynimakkaroita. Poika eli sämpylöillä, Saarioisten pitsalla ja kalapuikoilla.

Puhelimessakin olin aika kauan. Soittelin isosiskolleni, tyttärelle ja toiselle siskolleni. Kaverini soitti ja kertoi kuulumisia USA:n reissusta. Tytär tuli käymään illalla ja sai kupillisen kahvia. Oli järjestellyt poikakaverinsa vaatekaappia ja toi veljelleen muutamia paitoja tarjolle. Hyvin kelpasivat. Tytär järjesteli sitten vielä veljensä vaatevaraston kuntoon.

Päivän onnistumiset:

1. Räytymispäivä: koko päivä yöpuvussa

2. Tytär kävi illalla ja oli mukavat jutustelut

3. Puhelimessa juteltu ja sovittu monet jutut