Poika oli lähtenyt töihin pyörällä aamulla. Ajeli koulukyytejä aamusta iltapäivään. Sitten vaihtoi asua sekä autoa ja lähti viemään asiakkaita Helsinkiin jääkiekkopeliin. Palaa yöllä kotiin.

Minä olin Nattarissa vakipaikassa. Taas koirat olivat riepotelleet sovatyynyjen sisällyksiä ympäri ämpäri. Sain siivottua yläkerran, mutta alakerrassa ei keskuspöyimuri enää toiminut. Vedin imurinletkun taas yläkertaan ja varmaan siinä letku meni rikki. Soitin asiakkaalle ja kerroin asian. Pyysin anteeksi. Asiakas lupasi illalla tutkailla letkua ja tuumasi samalla että sehän oli jo yli 10 vuotta vanha. Toivottavasti en ole korvausvelvollinen.

Nopea koukkaus kodin kautta, eli syöminen, juominen ja vessassakäynti. Sitten bussilla autokorjaamolle. Lasku oli 240 euroa, mutta minulla oli käteistä vain kaksisataa. Jäin sitten velkaa 40 euroa, jonka vien ensi viikolla korjaamolle. Auto kulkee nyt paljon paremmin: kiihtyy enemmän kuin kuljettaja ;-)

Hyhkyssä oli sovittuna aikana. Parkkeerasin autoni tien sivuun ja menin pesemään ikkunoita. Hommat ihan ok, ihmetytti kyllä hiljainen asiakas. Osasin olla myös itse hiljaa. Parissa tunnissa pesin kolme ikkunaa, joissa oli kuusi pestävää pintaa. Asiakas auttoi aukomalla ja sulkemalla ikkunoita. Sain soiton jossa pyydettiin siirtämään autoni. Kuulemma kadulla ei pääse isolla autolla ohi, kun autoni on tiellä. Kerroin soittajalle että autoni oli ensimmäisenä parkissa, kunnes toinen auto parkkeerattiin juuri samaan kohtaan toiselle puolelle tietä. Vaikka koko katu oli tyhjänä parkkitilasta! Minähän en ollut se törppö. Kuulemma asukkaat parkkeeravat juuri sille toiselle puolelle, vaikka kummallakaan puolella ei ole kieltoa. Siirsin autoni ja kiittelin soitosta. Autoani oli kolhaistu sen verran että kuljettajan sivupeili oli kääntynyt. Peilissä pieni viiru sinistä maalia, mutta ei oltu jätetty mitään yhteystietoja. No, pikkuvahinko vaan.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja poikkesin Amurin Helmessä (ostin leipiä pakkaseen). Kotona join teetä ja söin voileivät. Sitten kuukahdin sohvalle. Olisin varmaan nukkunut siinä yöunetkin, mutta onneksi poika soitti ja herätti minut. Hänelle piti tallentaa Bassoradion soittolista.

Päivän onnistumiset:

1. Auto toimii nyt entistä paremmin

2. Hyvät päikkärit sohvalla

3. Luomuleipää ja rievää pakkasessa