Jostain kumman syystä heräsin jo ennen seitsemää. Täytyy kyllä todeta että heräsin nojatuolista ;-( Siinä oli kyllä ihan hyvä nukkua ja aikainen aamuherätys yllättäen piristi päivää. Ehkä nukunkin liikaa?

Poika yritti nukkua ja nauttia vapaapäivästään. Sai kuitenkin soiton työnantajaltaan aamulla yhdeksän maissa. Eilisen kuljetusauton mukana olleet avainmokkulat olivat kadoksissa. Poika selitti kuinka oli palauttanut ne sovittuun paikkaan. Asia ilmeisesti OK, koska uutta soittoa ei tullut.

Minä lähdin työmaalle yhden jälkeen. Ketään ei ollut paikalla, perheen kissa luikahti myöhemmin sisälle kun pidin ovia auki. Olipa sairaan kuuma keli, ainakin työtä ajatellen. Perheen rouva tuli paikalle ja joimme hyvät kahvit pullien kera. Kissa sai myös pullaa syödäkseen.

Kiirehdin erään järjestön kokoukseen, mutta ensin palautin pari kirjaa Messukylän kirjastoon. Kokous oli hyvä ja napakka. Nyt on rästissä tämän kokouksen ja kevätkokouksen pöytäkirjojen kirjoitus. Täytyykin kirjoittaa ne lähiaikoina ja sitten on koko kesä vapaata sihteerin hommista.

Päivän onnistumiset:

1. Pari laskua tulostettu asiakkaille

2. Uusi kollega otti yhteyttä

3. Maltoin mieleni enkä ostanut vielä kesäkukkia