Kävin päivällä postilaatikolla ja siellä oli kirje lakimieheltä. Kerron tästä myöhemmin, kunhan asiat ovat selvinneet. Tiedossa on kuitenkin tapaaminen lakimiehen kanssa Jyväskylässä. Ja ehkä raha-asiani paranevat.

Raivasin taas pihaa ja myös pihavarastoa. Varastosta otin edellisen autoni talvirenkaat pihalle. Ehkä ne jollekin kelpaavat: täytyy laittaa mainosta esille. Varastosta sain säkillisen roskaa aikaiseksi ja pahvilaatikoita lähti keräykseen kuusi kappaletta. Eli tilaa tuli! Huomenna jatkan hommia.

Ruokana minulla oli tänään ryynimakkarat ja hapankaali. Poika söi eineksiä. Iltapäivällä hain meille pitsat, keitin kahvit ja tein banaanipirtelöt. Poikkesin Kaukajärvellä ruokakaupassa samalla kun hain pitsat. Illalla tein perunasalaattia. Se on nyt tekeytymässä jääkaapissa.

Poika lähti nyt taksipäivystykseen. Haki ensin kaverinsa Kangasalta autollani. Eka kyyti oli klo 22.50. Työaika päättyy klo 05.00. Annoin pojalle lukemiseksi Seppo Jokisen Hervantalaisen. Naapurissa on kovat bileet menossa, mutta ei se minua haittaa.

Päivän onnistumiset:

1. Kirje lakimieheltä

2. Piha ja pihavarasto siistiytymässä

3. Rauhallinen Vappu kotosalla