Sain aamulla pojalta kyydin Nattariin. Vakipaikassa oli koirat ja hävitys vastassa. Koirat olivat silpunneet pahvisen lahjarasian ja lisäksi vetäneet sohvatyynyistä sisukset pihalle. Eihän niitä koiria voinut moittia: pahuudet oli tehty varmasti heti aamutuimaan. No, minä tein hommani ja jätin laskun pöydälle.

Kotona tein itselleni juustomunakkaan, keitin teetä ja tein makoisan leivän sen seuraksi. Sitten luin Hervantalaisen loppuun. Hyvä kirja, suosittelen!

Ennen kuutta lähdin kukkakauppaan. Nekalan Vanamossa oli hyvä palvelu: ensin minua halattiin kunnolla ja sitten sain asiantuntevaa palvelua. Kävi säkä: sain surukimpun alella. Kyllä nyt kehtaa mennä Jyväskylään hautajaisiin, kimppu on todella hieno ja näyttävä.

Poika on menossa huomenna kuljettamaan asiakkaita bussilla Orivedelle ja lähtö hallilta on klo 8.30. Saa mennä autollani. Poika kuukahti sohvalle nukkumaan ja toivottavasti siirtyy yön aikana omaan sänkyynsä. Minua tulevat siskoni hakemaan aamulla klo 9.00. Eli meillä soi herätyskellot seitsemältä. Teen aamulla kaurapuuron ja laitan hyvät leivät ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Hautajaiskukat on hommattu

2. Pojalle tuli veroehdotus: palautusta 98 euroa

3. Hervantalainen luettu