Heräsin kymmenen maissa ja poika oli valvonut koko yön pelaten. Jatkoi valvomistaan ja meni vasta illalla nukkumaan. Sohvalle.

Minä olin Pyynikillä vakiasiakkaan luona. Oli vähän haikeaa: kyseessä oli viimeinen kerta. Yrittäjäpariskunnalla on rahat vähissä, eli hommia on vähän. Ovat kyllä olleet tyytyväisiä palveluihini ja tilaavat minut heti kun tilanne paranee. Pudotin avaimen postiluukusta ja ovi jäi takalukkoon.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Tuntuu ihan hullulta että jatkuvasti saa olla ruokakaupassa. Nyt on suunnitelmissa kalasoppa ja broileria riisipedillä. Tänään oli nopeeta ruokaa: nakkiranskalaisia.

Poika söi ja meni sohvalle maate. Toitotin kyllä omassa sängyssä nukkumista, mutta ei sillä ollut vaikutusta. Saa nähdä siirtyykö poika yläkertaan ennen herätystä. Herätys klo 8.30 ruuanjakeluun.

Soittelin siskojeni kanssa tulevaa hautajaisreissua. VR:n halvat liput Jyväskylään on jo myyty, joten lähdemme sitten autolla matkaan. Minun autossa on palanut jo viikon verran check-valo ja se pitäisi kyllä tarkistaa. Ehkä auto huoltoon ensi viikolla?

Seppo Jokisen kirjaa Hervantalainen ei sitten löytynyt Prismasta. Nettisivu kyllä sitä mainosti ;-) Ehkä ensi viikolla saan kirjan käsiini.

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat OK

2. Kavereiden kanssa tekstailua ja soitteluja

3. Aamulla vaaka näytti alelukemia