Olipa raskasta lähteä taas hommiin pitkien vapaiden jälkeen. No, herätys oli kyllä vasta kymmenen maissa. Luin Aamulehden teen kera ja sitten katselin tallenteita.

Hommiin lähdin vasta yhden jälkeen Kaukajärvelle. Ainoastaan kissa oli paikalla, mutta perheen emäntä tuli paikalle melko pian. Perheen isäntä on sairaalassa edelleen ja taitaa olla siellä aika pitkään. Joimme kahvit herkkujen kera ja kissa oli pöydällä syöden pullanmuruja ;-)

Koukkasin Siwan kautta ja ostin sämpylöitä, maitoa ja puuroriisiä. Kävin asiakkaan kissojen luona. Uudet vedet ja ruuat sekä vessojen siistiminen. Kotona olin ennen kuutta. Laitoin riisipuuron tulelle ja popcornit mikroon. Poika lähti autollani töihinsä.

Leo-kissa oli ihan ihmeissään kun keittiöstä alkoi kuulumaan popcornien pauketta. Oli huolissaan ;-) Poika tuli tauolle ja sai poppareita sekä myöhemmin myös puuroa. Lähti seuraavalle keikalle ennen yhtätoista.

Minä sain kirjanpidon valmiiksi kirjanpitäjälle. Eli maaliskuun kuitit on järjestyksessä. Toimitan ne tällä viikolla eteenpäin.

Päivän onnistumiset:

1. Arkeen taas palauduttu

2. Maaliskuun tilit valmiina kirjanpitäjälle

3. Ruokaa on otetu esille pakkasesta (nakkisoppaa)