Kello herätteli jo ennen yhdeksää ja muutaman torkun jälkeen olin hereillä. Herättelin myös pojan: hänellä oli ruokakuljetuksia. Poika lähti töihinsä syömättä ja juomatta. Oli perillä muutaman minuutin myöhässä ja sai todeta ettei kyytiautoa ollut paikalla. Se siitä. Ei kyllä tullut mitään soittoa työnantajaltakaan.

Minä laitoin itselleni aamupalaa ja luin Aamulehden. Sitten katselin tallenteita ja löhnötin telkkarin äärellä. Leo-kissa laitettiin valjaisiin ja se pääsi ulos pojan kanssa. Kissa viihtyi pihalla hyvin: kiipeili puissa ja terotti niihin kynsiään.

Poika haki meille pitsat ja minä keitin kahvit. Illalla pesin muutaman ikkunan ja vaihdoin yhdet verhot. Piti vaan tuulettaa verhot, mutta niissä oli aika lailla kissankarvoja joten pesu on asiaa. Pesin kuitenkin pojan valkoisen työpaidan ja nyt se on valmiina huomista varten. Poika hakee asiakkaita Helsingin lentoasemalta päivällä. Minulla on hommia huomenna vain pari tuntia.

Ruisleipätaikinajuuri ei ole lähtenyt käymään: mitään pulputusta ei ole tapahtunut. Laitoin nyt taikinan vesihauteeseen ja katson auttaako se. Vai meneekö koko taikina roskiin?

Päivän onnistumiset:

1. Rästilaskuja makseltu

2. Emailia laitettu niille joiden laskuja en saanut maksettua

3. Leo sai ulkoilla