Poika oli lähtenyt aamulla hommiin ja palasi kotiin vasta neljän maissa. Oli ensin kuljetellut ruokia vanhuksille ja sitten salaatteja kauppoihin. Oli käynyt Koivistonkylän Prismassa, Ideaparkissa, Hervannassa jne.

Minä heräsin kymmenen maissa ja ihan normi aamutoimet. Katselin Panic roomin uusintatallennuksen ja nyt näin elokuvan loppukohtaukset. Eka tallennus loppui noin viisi minuuttia ennen elokuvan loppua. Elisa perkule!

Leo nukkui pitkään: heräsi vasta klo 14.30. Minä yritin silloin nukkua päikkäreitä, mutta eihän siitä mitään tullut. Kissa änkesi sänkyyni ja lopulta tuli mahani päälle kehräämään. Ei voi nukkua kun viisi kiloa kissaa makaa mahalla ;-)

Tein pihahommia nelisen tuntia. Koristevadelmat, luumu- ja omenapuut on nyt leikattu. Pihasyreeni poistettu osittain. Juuristo oli mädäntynyt ja poistaminen oli helppoa. Risukasa kasvaa huomenna!

Illalla kaverini tuli käymään miehensä kanssa. Kaverini mies sai poistettua luumupuuhun jääneen konkelon. Oksistoon oli jäänyt leikattu oksahaara ja se oli ollut siellä pari vuotta. Minä kyllä sain oksaan narun köyden ja kahvikupin avulla. Kuppi oli painona kun heitteli köyttä ;-)

Joimme yhdessä heidän tuomaa kuohuviiniä ja kaverini miehelle tarjoilin vanhaa kaljaa. Toinen tölkki oli vanhentunut 1997 ja toinen 2010. Eipä tarvinnut juoda! Sitten tarjosin hyvää wiskiä: Jack Daniels. Harmittelin että tulivat soittamatta kylään. Olin varannut ainekset persikkapiirasta varten. Jospa teen piirakan huomenna ja kutsun uudet naapurit kahville?

Päivän onnistumiset:

1. Pihaa on siivottu ja risuja karsittu

2. Pojalla oli hyvä työpäivä

3. Kaverini kävi kylässä miehensä kanssa