Heräsin aamulla jo yhdeksän maissa. Normaali aamupala ja sitten paniikki. En millään ehtisi raivata taloa siivoojia varten parissa tunnissa. Laitoin asiakkaalleni tekstarin ja kysyin voisinko tulla paikalle vasta kahden maissa. Ja sehän sopi! Sain siis monta tuntia lisää raivausaikaa. Pojan herättelin kahdentoista aikaa ja hän sai kantaa tavaroita saunalle ja pihavarastoon. Juuri ennen siivoojien tuloa olimme valmiita.

Paikalle tuli kolme siivoojaa: kaksi naista ja yksi mies. Minulla oli tarjota kaksi imuria käyttöön ja ne alkoivatkin pöristä heti. Leo-kissa säntäili pakoon sinne ja tänne. Minä lähdin töihin ja poika pääsi kyydilläni lähikauppaan ostoksille. Kotona oli sitten avustanut siivoojia. Perunakauppiaskin oli käynyt ja toi taas muovikassillisen tavaraa. Poika jäi hänelle velkaa 2,5 euroa koska ei löytänyt eteisestä kolikoita. Olin siivonnut ne erilliseen rasiaan.

Illalla tein pannaria ja odottelin tytärtä käymään. Ei tullut eikä vastannut puhelimeen. Toivottavasti kaikki on hyvin. Minulla on huomenna (palkaton) vapaapäivä ja pojalla myös. Ehkä pihahommia tulee tehtyä.

Päivän onnistumiset:

1. Renkaidenvaihto varattu Teboilille sunnuntaiksi

2. Koti on nyt todella siisti

3. Jäämerensalaattia ja kylmäsavulohta jääkaapissa