Lähdin vakipaikkaani Lukonmäkeen yhdentoista maissa. Pari viikkoa sitten hajoitin perheen imurista suulakkeen. Nyt oli uusi suulake, mutta ei uutta imuria vaikka niin otaksuin. Hommat ihan OK ja kissaakin tuli siliteltyä.

Kävin Munkkimiehissä syömässä kanaa ja riisiä. Sitten Härmälään palvelutalolle. Asiakasta "mainostettiin" hankalana, mutta ei hän sitä ollut. Tultiin oikein hyvin toimeen ja meillä oli mukavat jutustelut. Asiakas luki minulle kaksi runoansa. Purkasin (siis purin) asiakkaan muuttolaatikoita kolme tuntia. Sain kaikki laatikot tyhjäksi ja huomenna muuttofirma saa hakea ne pois. Menen vielä perjantaina setvimään papereita jne.

Kotimatkalla vein kirjanpitäjälle maaliskuun paperit. Kotona vasta muistin että ne asiakkaan kissatkin piti hoitaa. No, join kupillisen teetä sämpylän kera ja samalla katselin pojan kanssa elokuvaa. Lähdin kissoja hoitamaan kahdeksan maissa. Olivat tosi tyytyväisiä kun saavuin paikalle ;-)

Illalla sain tekstarin ja siinä oli siivouspyyntö. Asiakas on se salainen asiakas: maksu käteisellä ja kuitti emaililla. Perheen rouva luulee että hänen miehensä siivoaa. Mutta minähän sen teen ;-) Huomenna sitten tähän kohteeseen.

Poika saa aamulla autoni käyttöönsä. Hänellä on aamulla ajo Tampereelta Vantaan lentoasemalle. Minä taas nappaan autoni päivällä omaan käyttööni. Näppärää!

Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakas

2. Huomiseksi lisähommia

3. Laskuja tulostelu asiakkaille