Heräsin ennen kymmentä. Aaamupala Aamulehden kera. Poika oli valvonut taas koko yön. Söi aamupalaa ja meni sitten päikkäreille sohvalle. Minäkin menin päikkäreille, mutta unta ei tullut.

Luin Jerry Cottonia ja söin Ikean lihapullaruuan. Täytyykin muuten laittaa kysely Ikeaan, pitääkö muovikalvo poistaa paketista ennen lämmitystä. Minä poistin. Ruuan jälkeen nukuinkin hyvät päiväunet. Leo-kissa nukkui vieressäni.

Tytär soitti ja herätti minut viiden jälkeen. Hain häneltä mattoni ja joimme hyvät kahvit yhdessä. Matto oli loistavan puhdas ja nyt se komeilee olohuoneen lattialla. Kotimatkalla kävin asiakkaani kissojen luona. Laitoin ruuan ja vaihdoin uuden veden. Vessoihin ei tarvinnut vielä koskea, asiakkaani olivat vasta aamulla lähteneet reissuun.

Paistoin illalla kakkupohjan huomiseksi. Aamulla täytän ja päällystän kakun. Teen myös muffineja ja paistan cocktailpiirakat ennen vieraiden tuloa. Munavoitakin pitäisi tehdä, mutta saako yhdestä munasta sitä riittävästi?

Poika on lähdössä aamulla ruokakuljetukseen, herätys on jo ennen kahdeksaa. Toimitin pojalle että voisi käydä kotimatkalla kyselemässä munia huoltoasemilta.

Päivän onnistumiset:

1. Unta on saatu oikein kunnolla

2. Huomisia juhlia on valmisteltu

3. Kivat kahvittelut tyttären kanssa ja puhdas matto olohuoneessa