Heräsin aamulla yhdeksän maissa puhelimeen. Siellä kysyttiin tukea koulukiusatuille ja hinta oli vain 199 € + alvi. Torjuin kyselyn, koska rahavarat ovat nyt miinuksella.

Poika heräili samaan aikaan. Laitoin aamupalaa ja poika haki lähikaupasta suodatinpusseja. Sitten saatiin kahvitkin keitettyä :-) Pojalla oli tänään asiakkaiden haku Helsingin lentoasemalta ja sitten vienti tamperelaiseen hotelliin. Saa kuljetella tätä asiakasporukkaa kolme päivää.

Matkasin pojan kanssa hänen työmaalleen ja sitten menin autokorjaamolle. Kerroin check-valon ongelmista ja tulevasta katsastuksesta. Sovittiin että vien autoni korjaamolle ensi viikon torstaina. Matkasin asiakkaani luokse Linnainmaalle ja tein pari tuntia hommia. Asiakas sai rannehälyttimensä soimaan ja koko talo kaikui sireeniä. Minä sain äänen loppumaan ja asiakas totesi hälytyspuhelimeen että hän ei ole koskenut mihinkään, mutta täällä on siivooja. Voihan vietävä: minä olin juuri silloin ulkona kun hälytys alkoi!

Soitin ja sovin citydeal-aikoja. Akupunktioajat on nyt sovittu kaksi kertaa. Sitten varasin Detox-hoidon ja sain sen heti tälle illalle. Kotona laitoin kolme kanankoipea uuniin ja katselin tallenteita. Sitten poikaa vastaan työmaalle.

Ajoin keskustaan Detox-hoitoon. Oli aika höntti olo hoidon jälkeen, joten kyllä siinä tehoa on. Varasin kolme seuraavaa käyntiä. Kävin Sokoksella ja ostin meikkivoiteen ja ripsivärin. Lidlistä ostin salaattia, persiljaa ja turkkilaista joghurttia. Nyt on taas terveysintoilu päällä ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Detox tehosi

2. Kotona on paljon vihreetä ruokaa

3. Tyttären kanssa juttelut puhelimessa