Tytär soitti aamulla ja kyseli saako meillä aamupalaa. Olin juuri herännyt ja vasta selailin Aamulehteä. Mutta toki terästäydyin ja laitoin paistinpannun "tulelle". Paistoin munia ja pekonia ja kahvit myös tippumaan. Ruisleivän kera niitä sitten nautittiin ;-)

Tuunasin joulukukka-asetelmasta pääsiäisaiheisen. Ruukku ja heinät olivat vanhasta, kukat ja höyhenet uudesta. Ihan kiva siitä tuli!

1333742586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytär oli vienyt poikakaverinsa Pirkkalan lentoasemalle aamulla. Poika lähti kavereidensa kanssa Malagaan. Palaa reissusta maanantaina. Tytär viihtyikin täällä kotona monta tuntia. Ehdin laittamaan lihamakaronilaatikkoa uuniin ja sitä sitten syötiin yhdessä. Tytär sai matkaansa olohuoneen maton ja sai laittaa sen pesuun taloyhtiönsä koneeseen.

Poika heräsi vasta neljän jälkeen. Oli viime yönä jutellut netissä jonkun amerikkalaisen kanssa aamuun asti ;-) Minä innostuin siirtelemään olohuoneen huonekaluja. Nyt on sohva, pöytä ja nojatuoli ihan eri paikossa. Kissa oli ihan ihmeissään järjestelyistä. Tykkäsi kyllä kun nyt pääsee sohvalta ikkunasta kurkkimaan. Kokeillaan tätä järjestelyä vähän aikaa.

Tuumasin pojalle että voisi nyt asentaa pleikkarin telkkariin. Olohuoneessa on nyt tilaa jotta voisin kokeilla Zumbaa. Tytär tilasi 2-3 vuotta sitten liikuntaohjelman TV-Shopista, mutta sitä ei ole kertaakaan kokeiltu.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava aamupala tyttären kera

2. Pääsiäisruokana lihamakaronilaatikkoa

3. Uusi järjestys olohuoneessa