Piti nukkua pitkään mutta heräsi puhelimeen ennen yhdeksää. Sovittiin sitten ikkunanpesut. Hyvä niin. Pesin keittiön verhot koneessa ja laitoin ne kuivumaan saunalle.

Poika tuli tauolle ennen kymmentä. Oli vienyt jo asiakkaat Hämeenkyröön. Minä tein makkarasoppaa ja sitä syötiin ennen lähtöä. Pojalla oli taas haku klo 14.20. Matkaan lähdettiin klo 13.20 ja minä jäin kyydistä Messukylään. Hain autoni ja olin asiakkaan luona kahdelta Kaukajärvellä. Mukavat jutustelut ja hyvät kahvit. Asiakasta nauratti kertomus yrityksestäni tehdä ruisleipää.

Matkasin keskustaan erään yhdistyksen kevätkokoukseen. Tarjolla oli kakkua ja pasteijoita kahvin kera. Olin kokouksen sihteeri. Kokous oli nopea eli olimme kotimatkalla jo kahdeksan jälkeen. Soitin pojalle: hän oli siskoni luona Hämeenkyrössä taukoa pitämässä.

Tuumasin että en taida viedä hänelle autoa työmaalle. Sain kokouksesta pasteijoita matkaani ja kakkuakin tarjottiin mukaan. Kotimatkalla kävin lähikaupassa ja illalla heitin ruisleipätaikinan (juuren) roskiin.

Päivän onnistumiset:

1. Detox-hoidon vaikutus loppui iltapäivällä

2. Mukava työkohde

3. Hyvä kokous illalla