Piti mennä sinne hämähäkkinäyttelyyn, mutta ei sitten menty. Annoin pojan nukkua pitkään, vaikka itse heräsin jo kymmenen maissa. Ei muuten yhtään kiehtonutkaan lintuhämähäkkien näkeminen.

Tavallinen aamupala Aamulehden kera. Tai ehkä parempi: keitin munia. Siten sain aamupalaksi lohileivät jäämerensalaatin kera. Nam!

Lähdin ex-naapurini tupaantuliaisiin ja hain matkalla kukkakimpun. Kaupassa minulle suositeltiin valmiita kimppuja joilla oli hintaa 20-30 euroa. Valitsin kaksi oksaa neilikkaa ja yhden iiriksen. Lisäksi vihreitä oksia. Kortin kanssa hinta oli yhdeksän euroa. Kimppu oli hieno.

Tupareissa oli enimmäkseen naisia paikalla. Ruoka oli hyvää: salaatteja, kanapataa sienillä ja homejuustolla sekä jälkkärinä mustikkapiirakkaa kahvin kera. Ehdin juttelemaan perheen lasten kanssa mukavia kuulumisia.

Kotona tein nopeasti makkarasoppaa. Poika ehti syömään sitä ennen "kylille lähtöä". Kävi myös saunassa ja sai sitten kyydin kaupunkiin siskoltaan. Tytär poikkesi ja sai myös nauttia makkarasopasta ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Hyvin on nukuttu

2. Mukavat tuparit

3. Soppaa riittää vielä maanantaiksikin