Heräsin yhdeksän maissa ja poika samoin. Söi pikaisen aamupalan ja lähti sitten työmaalleen. Tänään oli verikuljetuksen harjoittelua, kuten huomennakin ja ylihuomenna. Minulla oli töitä vain klo 14-17 Kaukajärvellä.

Perheen isäntä oli joutunut taas sairaalaan eikä taida sieltä enää pois päästä. Join perheen rouvan kanssa hyvät kahvit kermamunkkien kera. Kissa sai osan pullasta ;-)

Kotimatkalla hain verenpainelääkkeeni Kaukajärven apteekista ja kävin ruokaostoksilla. Kotona tein kaalipataa ja siitä tulikin hyvää. Olen ollut nyt aika innokas kokkaaja: sämpylöitä, nakkisoppaa, jauhelihakiusausta, pyttipannua ja kaalipataa tehty. Osa on syöty, osa jääkaapissa ja osa pakkasessa. Niin ja paistoin porsaanpaistia tänään ;-) Eipä tarvi valittaa ruuanpuutetta.

Illalla olin poikaa vastassa hänen työmaallaan kahdeksan jälkeen. Poika söi kaalipataa ja meni vielä tietokoneelleen. Huomenna herätys klo 9.40.

Pankista oli tullut kirje: eivät ole saaneet siirrettyä rahaa käyttötililtäni lainanhoitotilille. Katetta ei ole ollut. Mutta lainanhoitotilillä sitä katetta kyllä oli ja laina on hoidettu. Soitan aamulla pankkiin se selvittelen asiaa.

Päivän onnistumiset:

1. Aika varattu kuumakivihierontaan

2. Taas tehty hyvää kotiruokaa

3. Pojalla kivä työpäivä