Heräsin ennen yhdeksää ja luulin että kello on jo vaikka mitä. Kännykkäkin oli äänettömällä, eli olin varautunut nukkumaan yli puolenpäivän. Poika oli jo lähtenyt hommiin ennenkuin heräsin.

Luin Aamulehteä teen ja leipien kera. Poika tuli työmaaltaan kahdentoista maissa. Oli vienyt ruuat ja palauttanut astiat. Seuraava homma olisi vasta yöllä, eli hääseurueen kuljetus.

Minä lötköttelin ja sitten valmisteltiin Leo ulkoiluun. Kissa oli ihan täpinöissään kun tiesi pääsevänsä ulos. Antoi kiltisti laittaa valjaat ja odotteli sitten ulospääsyä. Ulkoilu kesti noin viisi minuuttia. Leo tärisi ja paleli rappusilla, niin se oli pakko päästää sisälle. Ei ehkä pyristele ulos vähään aikaan ?

Tytär kävi illalla. Hain meille kaikille pitsat ja keitettiin kahvit. Olipa mukavaa taas lasten kanssa. Pojalle tuli lisähommia illalla. Sai lähteä hakemaan työkaveriaan Nokialta. Sitten nopea autonvaihto ja nokka kohti Vesilahtea.

Minulle iski siivoushulluus tänään. Pesin pussittoman pölyimurin, vein kaikki kierrätykseen menevät jutut keräykseen, imuroin, siivosin keittiön kaappeja ja kokosin kaksi Ikean laatikkoa.

Laitoin perunoita höyrykeittimeen ja aamulla teen tuunattua perunapannaria.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla lisähommia

2. Kivaa lasteni kanssa illalla

3. Siivottu on