Aamulla Nattariin ja ihanat koirat tervehtivät kilpaa. Onko parempaa kuin koiran iloinen tervehdys? No, kyllä kissakin on ihana tervehtijä ;-)

Talon keskuspölyimuri ei toiminut ja soitin asiasta asiakkaalleni. Mies tuli aika nopeasti korjaamaan imuria. Oli vaihtanut siihen aamulla pussin, mutta ei ollut kokeillut toimivuutta. Johan se taas toimi! Kävin pihalla ja juttelin puhelimessa. Perheen vanhempi koirapyysi pihalle ja päästin sen sinne. Koira pysyy aina pihassa, mutta nyt se katosi. Huusin sitä ja säntäilin ympäri taloa. Lopulta koira löntysteli luokseni. Sitten vielä imuroidessa sai kaadettua koirien vesikupin keittiön laminaattilattialle.

Matkasin kotiin ja äkkiä ruokaa valmiiksi. Poika ja tytär tulivat paikalle. Olivat käyneet pankissa sopimassa pojan raha-asioita. Molemmat saivat jotkut bonukset ;-) Lähdin kohti keskustaa seuraavan asiakkaan luokse.

Hommat ihan ok ja ilmoitin seuraavan käynnin siirrosta. Olen lähdössä Helsinkiin kuukauden päästä ja näin pääsen matkaan jo iltapäivällä. Hommien jälkeen erään omakotiyhdistyksen vuosikokoukseen. Saatiin asioita sovittua ja sovittiin seuraava tapaaminen.

Kävin Hervannan Duossa ruokaostoksilla. Ihan kätevää kun parkkihallissa on ilmainen tunnin pysäköinti. Ostin homejuustoa, suolakurkkuja, pakastepiirakoita ja karkkeja. Oikein terveellistä muonaa.

Huomenna on tiedossa ex-naapurini tuparit, eikä lahjaa vielä ole. Ehkä vien vain kukkia. Poika lupasi viedä minut hämähäkkinäyttelyyn. Voi kauheaa, varmasti näen jo ensi yönä kauhu-unia saati sitten seuraava yönä. Tämä on kuulemma siedätyshoitoa ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat juttelut lasteni kanssa

2. Viikonloppu alkoi

3. Leo-kissa nukkui taas sylissäni