Poika herätteli minua seitsemän maissa. Kertoi kuulumisia yöreissustaan eli asiakkaiden kuljetuksesta. Meni sitten nukkumaan ja minä jatkoin uniani.

Heräsin kymmenen maissa. Aamupala teen, leipien ja Aamulehden kera. Lähdin yh-yhdistyksen kevätkokoukseen klo 12.30. Kokous oli hyvä ja saimme kaikki asiat käsiteltyä.

Kyselin tytärtä mukaan siskoni synttäreille ja hän lupasi lähteä matkaan. Noudin tyttäreni Kalevasta ja lähdimme kohti Ylöjärveä. Molemmilla kauhea nälkä, joten pysähdyimme Lielahden Mäkkäriin. Hampurilaiset lisukkeineen tuli nautittua.

Siskoni luona oli oikein mukavat juhlat: paikalla oli yhdeksän aikuista, kaksi lasta ja yksi koira. Tarjolla kerma- ja tiikerikakkuakakkua ja lisäksi lohipiirakkaa. Kahvin ja teen kera.

Päivittelin synttäreillä kuinka tie juhlapaikalle oli todella kauhea: aivan kuin luistinrata ja auto ei meinannut pysyä tiellä. Siskoni mies tarkisti autoni renkaat ja totesi ettei niissä ollut juurikaan nastoja. Ja osa nastoista oli poikki. Ensi talveksi on ostettava uudet renkaat.

Huominen asiakas soitti ja siirsi työt keskiviikolle. No, sopiihan se niinkin. Huomenna käynti Mummon Kammarilla, kotona raivaus ja siivous. Pojalla on nyt verenkuljetusta ihan omatoimisesti. Tsemppiä hänelle!

Päivän onnistumiset:

1. Mukava synttärireissu

2. Hyvä kevätkokous

3. Kutsu siskontyttärentyttären synttäreille