Aamulla nukuin pitkään, eli heräsin vasta klo 11.00. Poika sai soiton työmaaltaan ennen kahtatoista ja vastasi siihen unisena. Ei lähtenyt hommiin vaikka pyydettiin. Siitähän minä annoin kommenttia ja oikein kurkkua kärvensi huutaminen ;-) Toisaalta on ihan tyhmää, miksei työnantaja voi ilmoitella työtehtäviä päivää aikaisemmin?

No, minä olin Messukylässä kahdentoista maissa ja hommat ihan OK. Ei ollut perhe paikalla eikä edes kissat. Matkasin keskustaan ja ajoin autoni Koskikeskuksen parkkiin. Menin syömään Manhattaniin. Valkosipulileike oli oikein hyvä. Tapasin asiakkaani ja juttelimme kuulumiset. Sitten Ratinaan kokoukseen. Tarjolla oli kahvia ja pullaa. Oikein hyvä kokous ja aiheeseen palataan maanantaina.

Kotimatkalla otin tyttäreni kyytiin yliopiston pysäkiltä. Juttelimme tyttären kesätyöstä. Hän on hakenut kahta työpaikkaa Helsingistä ja molempiin hänet hyväksyttiin. Huomenna on ilmoitettava päätös.

Käväisin kotona ja menin sitten naapurustoon töihin. Talo myynnissä ja siivousta vailla. Pesin saunan ja pesuhuoneen. Lupasin jatkaa hommia huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Poika aikoo saada rytminsä kohdalleen

2. Sain nukkua pitkään

3. Laitoin emailia isolle herralle