Soitin aamulla Pirkanmaan Jätehuoltoon ja sain tietää että asiakkaani taloyhtiön molkki oli tyhjennetty. Pahveja en olisi saanut viedä viereisen taloyhtiön roskikseen, mutta se homma on jo tehty ;-)

Nattarissa olin kymmenestä yhteen. Paikalla ihanat koirat. Mäyräkoira oli hyvin aktiivinen imuroinnissa. Ja pitihän sille heitellä lelua myös. Hommat ihan OK ja kotona lämmitin itselleni perunoita, makkaraa ja homejuustoa. Matkalla seuraavaan kohteeseen poikkesin tyttäreni luona kahvilla. Tarjolla oli myös pasteijoita ;-)

Amurissa raivasin vaatehuonetta. Onneksi taloyhtiön molkki oli tyhjennetty ja sain lastata sinne tavaroita. Osa tavaroista menee Mummon Kammarille. Asiakas oli oikein tyytyväinen kun vaatehuone tyhjeni. Homma jäi kyllä kesken. Olisin vielä raivannut eteisen naulakon ja vaatehuoneestakin jäi muutama laatikko katsomatta.

Kotona olin seitsemän maissa. Laitoin pyykit koneeseen ja tiskit astianpesukoneeseen. Tytär on tulossa huomenna käymään. Pojalla piti olla huomenna vapaata, mutta saikin komennuksen töihin. Ruuan- ja kukkienkuljetusta tiedossa.

Päivän onnistumiset:

1. Kivaa kun saa tavata koiria

2. Tyytyväinen asiakas

3. Kotihommia tehty