Heräsin jo ennen yhdeksää ja ehdin lukemaan Ajomiehen loppuun ennen töihinlähtöä. Oikeastaan tänään ei ollut fyysistä työtä ollenkaan, oli vaan töiden sopimista jne.

No, Amurissa olin sovittuun aikaan ja paikalla oli myös sosiaalialan ihmiset. Sovittiin heidän asiakkaalle ainakin kahden päivän raivaus. Vaatehuone eka kohde. Nyt se on ihan tupatentäynnä. Kävin syömässä gulassia Amurin Helmessä. Keitto ei ollut hyvää. Mutta hyvää leipää ostin: ohrarievää. Kotimatkalla vein Ajomiehen Messukylän kirjastoon jotta seuraava lukija saa sen nopeasti lainaksi.

Kävin kotona ja poika oli juuri silloin lähdössä töihin. Häntä oli kysytty tavarankuljetukseen. Yksi pomoista tuli poikaa hakemaan komealla mustalla mersulla. Minä lähdin naapuriin työmaalleni. Työtä ei kyllä ollutkaan. Taloa ei myydä, vaan perheen poika muuttaa siihen kavereineen. Juteltiin kuulumisia ja sain kehotuksen laittaa eilisestä laskun.

Kotona tein oikein ison kattilallisen jauhelihakeittoa. Tulikin oikein hyvää! Lähdin uuden asiakkaan luokse Kumpulaan ja olin etuajassa perillä. Perheen mies oli paikalla ja selvitimme työkohteen haasteet. Menen heille sekä maanantaina että tiistaina. Ohjeistin miestä ostamaan laatikoita. Sovittiin myös missä talon avain on jemmassa minua varten.

Kotona ehdin olemaan jonkun aikaa ja söin jauhelihakeittoa. Sitten poikaa vastaan. Poika oli kärttyinen, koska ei ollut syönyt kunnolla. No, kotona sai sitten syödäkseen. Pojalla on huomenna aamulla ruuankuljetusta ja yöllä hääseurueen hakua ja vientiä.

Päivän onnistumiset:

1. Tytär päätti mennä töihin Espooseen

2. Pojalla taas hyvin hommia

3. Sain kaksi hyvää uutta asiakasta