Poika oli mennyt nukkumaan neljän aikaan aamulla (vaikka minä toitottelin sitä normirytmin pitoa myös vapaapäivänä). Pomo oli sitten soittanut aamulla kuuden aikaan ja pyysi poikaa koulukyydityksiin. Hommat tuli hoidettua kahvin avulla ja illalla poika jo nukkui sohvalla ;-)

Minä olin vakipaikassa kahdentoista maissa. Hommat OK ja kissatkin tuli siliteltyä. Autossa paloi edelleen check-valo ja kävin kysymässä apuja varaosaliikkeestä. Neuvottiin sitten läheiselle autokorjaamolla ja sai varattua huoltoajan maanantaille. Hinta-arvio 250-300 euroa. Jos vielä joku anturi pitää vaihtaa, niin se maksaa 150 euroa. Huh, huh!

Kävin taas Amurin Helmessä kahvilla. Taas oli koko kahvila täynnä. Enimmäkseen eläkeläisiä jotka muistelivat vanhoja työaikojaan. Hauskoja muisteluja.

Asiakkaani luona raivasin taas vaatehuonetta. Vein tavaraa roskiin ja pahveja kierrätykseen. Taloyhtiön molkki on ihan täynnä, soitan aamulla ja tilaan tyhjennyksen. Autossani on nyt kahdeksan muovikassillista villalankoja menossa Mummon Kammariin ;-) Raivaushomma jatkuu huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Tytär oli allekirjoittanut työsopimuksen

2. Autolle on varattu huolto

3. Kampaamoaika varattu