Nukuin yhteentoista ja poika olikin valvonut koko yön. Ottaa lomansa aika rennosti ;-) Nautin aamupalan ja lähdin hommiini Kaukajärvelle yhden jälkeen. Poika meni sohvalle nukkumaan.

Ennen töihinlähtöä tein lumityöt. Lunta olikin satanut reippaasti. Sai siinä touhuta että sain kulkuväylän autolleni. Illalla sama homma uudestaan.

Kaukajärvellä vakipaikassa olikin lääkärin odottelua. Piti tulla paikalle kahdelta, mutta vasta klo 14.30 soi ovikello. Lääkäri ja sairaanhoitaja tuli paikalle. Asiakkaan jalka oli huonossa kunnossa ja tuli passitus Acutaan. Pariskunta lähti sairaalaan taksilla ja minä jäin kissan kanssa heidän kotiinsa. Hommat ihan OK.

Kotona herättelin pojan ja keitimme sitten kahvit. Lettujen kera kahvittelu olikin mukavaa. Juttelimme kovasti sota-ajan juttuja. Lähinnä poika kertoi minulle niitä.

Illalla tein kävelyretken läheiselle huoltamolle. Vein samalla naamarasvan tilauskupongin postilaatikkoon ja soitin ex-poikakaverini siskolle. Ilmoitin etten ole kiinnostunut verkostomarkkinoinnista ja peruin torstain tapaamisen.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Liikuntaa lumihommissa ja kävelyllä

3. Uusia yhteydenottoja palveluihini kaksi kappaletta