Piti nukkua pitkään mutta asiakas herätteli soitollaan jo yhdeksältä. Perui tiistain raivauskeikan koska hänen miehensä oli huonossa kunnossa ja hoitojärjestelyt vievät aikaa. Nyt siis maanantai sekä tiistai peruttu.

Mutta puhelin soi taas. Nyt sosiaalitoimistosta soitettiin. Heidän asiakas tarvitsee apua raivauksessa. Putkiremontti tulossa ja asuntoa on tyhjennettävä ja tavaroita siirrettävä pois keittiöstä sekä pesuhuoneesta. Sovin työt maanantaille ja tiistaille.

Poika oli aamulla käynyt Hämeenkyrössä ja tuli kotiin tauolle. Söi ja meni nukkumaan. Seuraava työajo oli Helsinkiin ja sieltä palasi vasta illalla yhdentoista maissa.

Minä tein lumityöt puolenpäivän maissa ja laitoin autoni lämpiämään. Sain tehdä uudestaan lumitöitä kun olin lähdössä asiakkaan luokse ennen kahta. Aura oli heittänyt ison vallin pihatielle.

Asiakas selosti samat asiat todella moneen kertaan, kuten hän aina tekee. Oli meillä mukavatkin jutustelut: käsiteltiin joulut, pääsiäiset, silmälääkärit sekä digiboksit. Seuraava käyntikin sovittiin.

Ajelin keskustaan hakemaan uusia silmälasejani. Tapasin tyttäreni Stokkalla ja ostin pojalle uuden dödön. Tyttären kanssa käytiin Rautatienkadun Lidlissä ruokaostoksilla ja sitten matkasimme tyttären luokse kahville.

Touhusin kotona aika innokkaana. Vein pahvit ja metallit kierrätykseen. Vaihdoin petivaatteet ja pyykkäsin. Poika tuli kotiin ja lämmitin hänelle ruokaa. Pojalla on taas aikainen aamuherätys: lähtee kuljettamaan salibandyporukkaa.

Päivän onnistumiset:

1. Uudet silmälasit ovat todella hyvät

2. Uusi iso työtilaus

3. Kivat kahvittelut tyttären kanssa