Kuten jo mainitsin niin voitin Kuuselan arvonnassa. Palkinto tuli jo eilen perille, mutta vasta tänään se haettiin postilaatikosta. Oikein hyvin oli pakattu ;-) Taulu etsii vielä paikkaansa, mutta eiköhän joku hyvä paikka löydy.

1328386812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika lähti viemään häävieraita kahden maissa Tampereelta Nokialle. Keitin meille molemmille kattilallisen kaurapuuroa ja sitä syötiin yhdessä. Kahvitkin juotiin. Poika oli kotona jo neljän jälkeen. Minä olen viettänyt koko päivän kotosalla (palellen). Patterit ovat täysillä, mutta silti on aikas holoknaa.

Syötiin jääkaappia tyhjäksi: sekä kaalipata että lihamakaronilaatikko on poissa. Otin huomiseksi karjalanpaistia sulamaan. Huomenna vaan perunat kiehumaan, niin ruoka on valmista.

Poika innostui illalla juomaan viskiä. Kuulemma auttoi hyvin pieneen flunssaan. Nyt kymmenen maissa onkin sitten valmis nukkumaan. Edellinen viinanjuonti olikin hänellä kesällä, kun armeija päättyi.

Minä olen ollut yöpuvussa koko päivän. Mitä nyt villasukat ja villatakin lisäsin asusteiksi. Joulusuklaat on syöty melkein kokonaan.

Päivän onnistumiset:

1. Kotona vaan oleilua

2. Palkintolahja on saapunut

3. Huomenna saa nukkua pitkään