Sain nukkua pitkään ja hyvin. Kännykkä oli äänettömällä ja heräsin vasta yhdentoista jälkeen. Poika oli mennyt nukkumaan vasta aamulla ja heräili sitten kolmen maissa.

Luin Aamulehden tarkkaan teen ja leivän kera. Sitten aloin tekemään kalakeittoa. Keittoon piti laittaa ohjeen mukaan voilla voideltu ruisleivänsiivu. En tiedä mitä se merkkasi, mutta keitosta tuli hyvää! Tein myös mansikka-banaanirahkaa.

Toinen siskoistani tuli kylään ennen viittä. Toinen siskoni tuumasi puhelimessa että tulee sitten keväämmällä käymään. Tytärkin tuli paikalle. Tarjosin "vieraille" kalasoppaa ja rahkaa. Sitten vielä juotiin kahvia ja teetä unelmatortun kera.

Siskollani oli mukana höyrypesuri ja hän pesi meidän maton. Matosta tuli tosi hieno! Siskoni sai mukaansa ruokia kissoillensa ja raapimispuun.

Poika sai illalla viestin pomoltaan ja siinä sai kehuja yllinkyllin. Viime viikon asiakkaat olivat olleet tosi tyytyväisiä kuljettajaan. Ihana viesti; poika on ihan omalla alallaan. Aina olen toitottanut lapsilleni ettei kohteliaisuus maksa mitään ja aina on autettava ;-)

Poika on lähdössä huomenna Ouluun kolmeksi päiväksi. Minulla on keikka Raholaan ja poika pääsee aamulla kyydilläni työmaalleen.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät ruuat tehty tänään

2. Kivat kahvittelut illalla

3. Poika sai kehuja